2011-11-15 / - / Det är insidan som räknas!

Publicerat: 2011-11-15 kl. 19:24:48
Hej!

Ja, vad säger rubriken egentligen.. "Det är insidan som räknas!".
Vad menar jag egentligen med det?

Jo det var faktiskt såhär att jag och en person hade en väldigt glad och trevlig diskussion igår angående just det här ämnet eller hur man nu skall kalla det.
Jag hänger inte ut någon, men det finns OTROLIGT många där ute som är utseendefixerade och dömer den andra personen direkt bara på utseendet. Jag känner många som gör det och jag får också vara ärlig och säga att man själv en gång har agerat på samma sätt.
Men man ska inte döma en person enbart efter utseendet. Man letar ju inte efter en person som ser bra ut, men som inte har alla hästar hemma. Då får man nästan påstå att man själv inte har alla hästar hemma.
Självklart skall utsidan spela en mindre roll i det hela, men det är en liten del!

Insidan spelar så förbaskat stor roll, insidan är det som gör personen hel och det är det som gör att man kan älska eller för all del hata den personen. Är insidan något man tycker om är också den personen en vacker person i ens ögon. Det är insidan du lär känna och det är insidan du väljer att umgås med.

Det är helt och hållet känslorna som styr när det gäller utseende biten. Lär du känna personens insida och du tycker om/älskar personen hur den är så ser känslorna till att personen blir den vackraste personen på detta klot.

Utsidan är det som får dig att vilja lära känna personen, men det är insidan som får dig att börja älska själva personen!


Kommentarer
• Sandra

Bloggtipset idag är utsatt!

& blev det inte du? anmäl dig här igen: http://saandriiiee.blogg.se/2011/november/bloggtipsvinnare-ny-tavling-2.html#comment

Massa Kramar på dig!



MISSA INTE MIN & LINDA´s AFFÄRSBLOGG!

http://jewelrynails.blogg.se/

2011-11-16 kl. 10:55:11
http://saandriiiee.blogg.se/
• Anonym

Nu är vinnaren av dagens blogg dragen, kika in o se om det var du på denna länk:

http://lizzplace.devote.se/blogs/14068690/vinnaren-av-dagens-blogg.htm



Och anmäl dig gärna till nästa omgång här:

http://lizzplace.devote.se/blogs/14068752/dagens-blogg-1611.htm

2011-11-16 kl. 17:35:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback