Flummig och förväntansfull pojke!

Publicerat: 2013-05-31 kl. 12:00:00

Hej hej bloggen!

Återigen väntas det en spännande vecka. Kommer att vara så slut efter denna vecka så ni anar inte. Givetvis pratar jag då inte om den veckan som vi är i just nu utan nästa vecka.
Blir en vecka med blandade känslor antar jag, först och främst måste man ju nämna att äldsta lillebrorsan tar studenten och det ska givetvis firas in sjukt ordentligt.

Han kommer äntligen kunna stoltsera med att ta den här förbannade studenten vilket jag vet kommer vara grymt. När jag själv tänker tillbaka kan man inte annat än att känna glädje. Studenten var fantastisk!
MEN man ska inte bara försöka hinna med brors student utan man ska försöka hinna med ett doktorsbesök och spela en fotbollsmatch. Allt inom loppet på 4st dagar. För att tillägga till er som inte tror att det blir full rulle så vill jag bara säga att de olika sakerna är på olika platser i Sverige..

På torsdag kväll tar jag flyget ner åt i landet igen för att spendera helgen i Skåne och den ska minst sagt bli spännande på olika vis. Jag har sett fram emot det så mycket så det nästan är löjligt. Jag vet inte riktigt vad det är med mig nu för tiden, är bara allmänt löjlig och oberäknelig känns det som.

Som vanligt blir mina inlägg så flummiga och jag bara tappar ord, men vad ska man göra?




Jag kommer ta chansen och löpa linan ut!

Publicerat: 2013-05-14 kl. 23:26:46
Hej bloggen!
 
Nu verkar man ha börjat få lite snurr på bloggandet. Saken är den att man är ganska tankspridd för tillfället och det hade ibland varit skönt att ha en on/off knapp för att helt enkelt koppla bort några i alla fall.
Men saken är den att trots att man är tankspridd så är jag väldigt glad. Allting i mitt liv känns bara så himla bra för tillfället och ser man frammåt så ser jag fram emot vissa saker något så enormt.
 
Jag brinner så mycket för fotbollen just nu då det är första året på länge som fotbollen är rolig och igår var det match och vi lyckades knipa 3 friska poäng och det känns helt fantastiskt att vara det enda laget som är obesegrade.
 
För att egentligen låta rubriken få en mening kan jag bara säga att ifall man vågar ta chansen har man enligt mig bara allt att vinna. Man vinner alltid på något sätt och tänk er själva att sätta er in i den situationen där man helt enkelt ångrar att man inte valde att ta chansen då man inte vågade.
Efter att verkligen bevisat det här för mig själv att jag tog chansen, är stor del till att jag är så glad idag och det gör att jag kommer fortsätta ta den här chansen.
Ingen vet vad som kommer hända i livet, men för min del strävar jag efter att må bra och vara glad och om det så är i Sverige eller i något annat land så kan det mig kvitta.
 
Har man aldrig försökt kommer man aldrig förlåta sig själv och den känslan kommer att gnaga och åter gnaga. Får jag chansen oavsett hur mycket det kräver av mig själv så kommer jag ta den.
 
Våga ta chansen, det var och är fantastiskt!



Du ger mig rysningar!

Publicerat: 2013-05-13 kl. 00:22:20
Hej bloggen!
 
Då var man tillbaka i Sverige igen och ligger just nu nerbäddad i min styvpappas soffa och tittar på TV. Är väldigt tankspridd för tillfället och vet inte riktigt hur väl formulerat detta blogg inlägg kommer att vara, men det hoppas jag ni alla har hänsyn med.
 
Som jag nämnde i föregående blogg inlägg skulle jag ut på ett äventyr och jag tänkte här berätta lite mer angående detta äventyr. Det började i lördags morse med en biltur till flyget, därefter fortsatte resan med en del timmar tåg innan jag var framme i Danmarks näst största stad, nämligen Århus!
I denna stad skulle jag spendera tid med en flicka som jag helt otroligt nog började prata med genom Instagram.. Jag var såklart mycket nervös över olika saker, men jag ville åka och träffa henne så gärna då hon helt enkelt verkade vara för bra för att vara sann.
Just nu liggandes med en tår i ögat kan man konstatera att det var en fantastisk flicka jag träffade som jag både hoppas och tror kommer att träffa många gånger till.

Lördagen spenderades först med en rundtur i centrala Århus då vi sedan tog oss till restaurangen "Hereford" där vi hade bokat bord. Servicen och maten där var enormt bra och kan varmt rekommendera denna restaurang ifall det är någon där ute som har planer på att ta en tur till Århus.
Efter vår två rätters måltid gav vi oss ut i vimlet bland en massa alkoholpåverkade ungdomar, men det gjorde mig inte ett dugg då man var så lycklig redan då.
 
Sammanfattningsvis kan man säga att allting var över förväntan. Att bara få kyssa, krama och helt enkelt hålla om denna tjej gav mig rysningar i hela kroppen. Det var en sådan fantastisk känsla som gör att man inte kan säga annat än att detta är HELT rätt.
Att sedan behöva åka därifrån var något av det svåraste jag gjort i hela mitt liv, att släppa någon som man inte vill släppa taget om är helt horribelt. Gråtandes på tåget fick man försöka samla ihop sig och se det hela positivt. Detta känns som en början på en helt fantastisk resa som jag inte vill missa. Jag kan inte annat än att längta tills nästa gång jag får spendera tid med denna tjej.
 
Till dig Simona vill jag säga att jag är så glad, så himla glad att jag fått möjligheten att lära känna dig. Du är en flicka som nu finns i mitt hjärta och jag kan inget annat än att bara tycka om allt med dig då jag tycker du är helt underbar.
Jag vet att det är tufft att vara så långt ifrån varandra, men vi kommer hjälpa varandra och på så vis göra vårt bästa med att i slutändan göra det omöjliga möjligt.
Jag kommer att ha svårt att sova utan dig, men jag kommer glädjas av tanken att varje gång jag sluter ögonen så kommer det allt närmare nästa gång jag ligger med mina armar runt dig <3
 



Det kommer bli ett äventyr!

Publicerat: 2013-05-08 kl. 17:10:00
Hej!
 
Fruktansvärt längesedan jag var inne här och tittade. Det är väl som vanligt att man lovar och lovar att man skall blogga ordentligt, men blir oftast inte fallet. Jag har oftast lagt skulden på att tiden inte finns där, men om man ska vara ärlig så handlar det om pririoteringar.
Bloggen har inte varit min största pririotering senaste tiden, men jag tänkte att jag skulle göra ett försök till att skriva några rader någon gång i veckan för det finns tydligen fortfarande folk som är intresserade av vad jag tycker och tänker om en del ämnen :).
 
Nu har det gått en del månader sedan det tog slut med mitt ex och möjligtvis är detta något jag kommer att diskutera längre fram framöver då det är en historia i sig. Men som de flesta vet så präglas ju inte förhållanden som tar slut utav positiva ord och tankar vilket är förbannat tråkigt att skriva om.

Som det ser ut i mitt liv nu är jag glad och ler från jag vaknar tills jag går och lägger mig. Det är nämligen så att jag ska ut på äventyr nu under helgen och det präglas av många tankar i olika banor. Den är jäkla ”tänk om..” känslan är inte fantastisk i alla lägen.
Det känns i alla fall mycket kul att man får möjligheten att åka iväg på detta äventyr och se vart det bär.
Lång resa, men som det känns redan nu kommer den vara helt klart värd det!

Mer om äventyret kommer jag att berätta i nästa vecka då jag inte på något vis vill gå några händelser i förväg.
Men en sak är säker och det står i fet stilt nedan.

Det är något med dig som gör att jag mår så himla bra. Tack så mycket för att du är den du är och att du inte är någon annan än dig själv! <3